virtualreality_front.png

Virtual Reality

VR on immersiivinen tapa kokea
keinotekoisia ympäristöjä, joita on ollut
tietokonepelien ja -sovellusten
muodossa jo vuosikymmeniä.. Lue lisää..

myynti_front.png

Myyntikonfiguraattorit

webLink -myyntikonfiguraattorilla myyjät voivat suunnitella asiakkaalle tulevan tuotekokonaisuuden suoraan asiakkaan kanssa. Asiakas voi jopa itse räätälöidä kokonaisuutensa... Lue lisää..

webink_front.png

Web-to-print

webInk toimii painotalon online-myyjänä. Järjestelmämme tekee tarjoukset, huolehtii painoaineiston suunnittelusta ja toimituksesta, luo painovalmiin aineiston sekä helpottaa painotalon yhteydenpitoa asiakkaisiin... Lue lisää..

3d_front.png

Animaatiot

3D-animaatiot ovat keino vaativienkin asioiden esittelyyn. Monen vuoden animaatio-osaamisella luomme informatiivisia ratkaisuja... Lue lisää..

ADE Oy

ADE:ssa kohtaavat graafisen alan ammattilaiset ja ohjelmistokehityksen huippuosaajat. Asiakaslähtöisellä kehitystyöllä ja monialaisella osaamisella on ollut mahdollisuus luoda uudenlaisia palvelukokonaisuuksia kasvattamaan asiakasyritystemme myyntiä.

Pystymme ketteränä toimittajana tehostamaan myyntiorganisaation toimintaa asiakasyrityksen prosesseihin räätälöidyllä työkalukokonaisuudella.

Osaaminen

Olemme toteuttaneet räätälöityjä myyntijärjestelmiä yli 60 yritykselle. Vuosien saatossa olemme oppineet poimimaan organisaation hiljaisen tiedon ja liittämään sen osaksi myyntikokonaisuutta. Helppokäyttöiset ja visuaaliset myyntijärjestelmämme toimivat verkon yli kaikilla laitteilla.

Yli 1000 tehtyä animaatioprojektia 15 vuoden aikana on luonut meille vahvan osaamisen tuotteiden ja palvelujen esittelemiseen tehokkaasti, näyttävästi ja informatiivisesti. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia graafisia työkaluja sekä graafisten aineistojen luomiseen kehittämiämme automaatiotyökaluja.


Vesivek

ADE Oy on toteuttanut Nesco -konsernille myyntijärjestelmän hallinnoimaan heidän n.60 Vesivek-asiantuntijan myyntitoimintaa, sekä luonut animaatioesitykset, joilla edustajien on nyt helppo esitellä yrityksen ratkaisut potentiaaliselle asiakaskunnalle koti- ja ulkomailla.

”Totutettu myyntikonfiguraattorihanke on nostanut myyntiedustajiemme kauppojen läpimenoa merkittävästi, sekä helpottanut myyntiprosessin läpivientiä. ADE Oy on pystynyt liittämään Nesco-konsernin monissa järjestelmissä olevan myyntitiedon ja organisaation hiljaisen tiedon yhteen helppokäyttöiseen myyntijärjestelmään.”

Pekka Uusitalo
Kehityspäällikkö, Vesivek Oy

vesivek_logo.png

Antti-Teollisuus

ADE Oy on toteuttanut Antti-Teollisuudelle lukuisia animaatioita sekä Fixer-myyntikonfiguraattorin.

”Työskentely ADE:n kanssa on helppoa ja joustavaa. Vaikka tuotteemme ovat hyvin monimutkaisia olemme ADE:n kanssa yhteistyössä pystyneet ratkomaan vaikeimmatkin tuote- ja palvelukokonaisuuksien konfigurointi- ja hinnoitteluhaasteet”

Jouni Virtaniemi
Kaupallinen johtaja, Antti-Teollisuus

antti_teollisuus.png

Asiakkaitamme


logot.png