virtualreality_front.png

Virtuaalikoulutukset

Virtuaalitodellisuus mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen oppimisen todentuntuisen kokemuksen kautta. Virtuaaliympäristön tilanteissa käyttäjä pääsee soveltamaan ja harjoittelemaan asioita käytännössä, mikä syventää oppimiskokemusta. Lue lisää..

3d_front.png

Animaatiot

3D-animaatiot ovat vaikuttava tapa havainnollistaa monimutkaisia kokonaisuuksia selkeästi, informatiivisesti ja nopeasti. Animaatiot toimivat konkreettisena tukena tuotteiden ja palveluiden myyntitilanteissa sekä koulutustilanteissa. Lue lisää..

webink_front.png

Web-to-print

WebInk-järjestelmä toimii painotalon online-myynnin kanavana huolehtien automatisoiduista tilauksista, tarjouksista sekä painovalmiiden aineistojen suunnittelusta, luomisesta ja toimituksesta. Lue lisää..

myynti_front.png

Myyntikonfigurointi

WebLink-järjestelmä on tarkka ja tehokas työkalu myynnin tueksi helpottaen ja nopeuttaen monimutkaisten kokonaisuuksien määrittely-, hinnoittelu- ja tarjousprosesseja. Lue lisää..

ADE

Me ADE:lla kehitämme ratkaisuja asiakkaidemme toiminnan tehostamiseksi. Tarjoamme virtuaalikoulutuksia, 3D-animaatioita sekä web-to-print- ja myyntikonfigurointijärjestelmiä. Asiakaslähtöisyys sekä monialainen osaaminen kehitystyön taustalla takaavat laadukkaat ja ainutlaatuiset toteutukset asiakkaamme tarpeisiin. Osaamisemme ADE:lla perustuu graafisen alan ja ohjelmistokehityksen huippuosaajiin sekä 20 vuoden kokemukseen.

TTS Työtehoseura

Toteutimme yhdessä TTS Työtehoseuran kanssa Simulandia-nimisen virtuaalisen harjoitteluympäristön, johon rakennettiin jopa viidentoista eri ammatin oppimistilanteita. Simulandiassa voi harjoitella esimerkiksi eri ajoneuvojen ja työkoneiden kuljettamista sekä laitteiden tarkastuksia ja huoltotoimia. Simulandian avulla TTS Työtehoseura on mahdollistanut ammatin harjoittelemisen entistä tehokkaammin ja turvallisemmin.

“ADE on joustava toimija, jolla on laajat verkostot. Jos meillä on tullut yhteistyön aikana jotakin kysyttävää tai kommentoitavaa, heiltä on aina reagoitu nopeasti. Muutenkin kuvailisin ADE:n tapaa toimia hyvin maanläheiseksi ja asiakaslähtöiseksi.”

Teemu Lähde
Logistiikan kehittämispäällikko

Wärtsilä

Toteutimme yhteistyössä Wärtsilä Oyj Abp:n ja Turun ammattikorkeakoulun Game Labin kanssa virtuaalitodellisuuteen perustuvan simulaation konehuoneympäristöstä, jonka avulla konehuoneessa toimimista voidaan harjoitella kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Simulaatio mahdollistaa samanaikaisen harjoittelun sekä harjoittelun ilman valvojaa.

“Yhteistyö on mielestäni toiminut saumattomasti. ADE on juuri oikean kokoinen firma tekemään yhteistyötä kanssamme.”

Aleksi Kirjonen
Chief Designer

Asiakkaitamme

  • slide
  • slide
  • slide