Graafiset palvelut

"Animaatiot ovat profiloineet meidät ihan eri kategoriaan kilpailijoistamme. Olemme saaneet erityisen myönteistä palautetta talven messuilta, joihin olemme osallistuneet Suomessa, Saksassa, Sveitsissä ja Hollannissa."

Topi Paananen, Peikko Group

Osaaminen

Harvoilla on yhtä laajaa kokoemusta erilaisten tuotteiden ja palveluiden esittelystä, kuin Ade:n animaattoreilla. Sadat asiakkaamme arvostavat ja luottavat animaattoreidemme ammattitaitoon siinä, että he tietävät kuinka heidän ratkaisunsa on paras esittää.

ADE:n graafiset tuotannot ovat aina kauniita, informatiivisia ja selkeitä. Graafiset palvelumme koostuvat visualisoinneista, tuotekuvista ja animaatioista. Ade:ssa yhdistyvät graafinen lahjakkuus ja vahva tekninen osaaminen. Tämä mahdollistaa meille poiketen monista graaafisen alan yrityksistä asiakaskohtaisten graafisten aineistojen valmistusprosessien automatisoinnin ja täten merkittäviä kulusäästöjä asiakkaiden myynti- ja markkinointiaineistojen tuotantoon.

Animaatio toteutetaan 3D- mallien ja kuva-aineistojen pohjalta. Aluksi luodaan animaatioympäristö ja vedoskuvat. Näiden hyväksynnän jälkeen tehdään vedos animaatiosta. Usein tätä muokataan vielä muutaman oikovedoskierroksen verran. Lopuksi vielä tarkastetaan tarvitaanko animaatioon kertoja, otsikkotekstejä tai muuta informatiivista sisältöä.


Ade:lla on 15 vuoden aikana kertynyt mittava määrä eri 3D –malleja ja animaatioympäristöjä. Näitä räätälöimällä kyseisen tuotannon tarpeisiin saadaan toteutettua tehokkaasti näyttäviä tuotantoja.

Ota yhteyttä!

Sami Tammio
Myyntijohtaja
+358 50 447 2990